Brand och säkerhet

Du kan vara lugn och trygg när du överlåter brandskyddet åt oss.

Vi vänder oss framförallt till företag, bostadsföreningar, kommuner och landsting runtom i Sjuhäradsbygden. Vi prioriterar snabb service och erbjuder dig som kund en helhet med allt från försäljning, installationer, kontroller, reparationer och service av brand- och säkerhetsprodukter samt systematiskt brandskyddsarbete.

Allt började 1960

Företaget startades 1960 av Adolf Agardsson som var brandförman. 1987 tog P-O Berg över och utvecklade företaget. 2016 tog Per Wall över Borås Brandservice AB efter att ha arbetat inom företaget i många år. Företaget startade i lokaler bakom Borås brandstation, men finns nu på Sagagatan 4 i Borås.

Kunskap

Vi har lång erfarenhet inom branschen. Vi håller oss och alla våra produkter och utbildningar uppdaterade till aktuella lagar och regler.

Service

Oavsett om du är kund eller inte kan du förvänta dig en bra service från oss. Det ska inte vara krångligt att arbeta med oss!

Kvalitet

Våra produkter är kvalitetssäkrade av oss och andra branschorganisationer.

Ärlighet

Goda och långsiktiga kundrelationer är en grund i vår verksamhet. Du ska kunna känna ett förtroende för oss och det arbete vi utför.

Partner

Dafo erbjuder marknadens bredaste program av brand- och räddningsmateriel med allt från brandsläckaren och brandvarnaren för hemmet till komplicerade lösningar för industri och räddningstjänst.

Samarbetspartner

Protection Control är ett företag som jobbar med brandsäkerhet och som har specialiserat sig på provning av larm och larmkommunikation, samt utrymningsskyltar, nödljus och rökluckor.

Branschorganisation

Brandskyddsföreningen är en medlemsorganisation som arbetar för ett brandsäkrare Sverige. Genom information, utbildning och rådgivning hjälper vi människor, företag och organisationer att ta eget ansvar för sitt brandskydd.

Branschorganisation

SVEBRA, Svenska Brandskyddsföretag för företag som arbetar med tillverkning, försäljning och underhåll av brand- & skyddsmateriel.